Vi provade ett recept av Ernst Kirchsteiger, det var rätt många ingredienser men var egentligen inte svårt. Maten blev god och det är väl huvudsaken och enkel att förbereda för att sedan lägga på grillen, 20 min och sedan är det klart att äta http://www.recept.nu/ernst-kirchsteiger/varmratter/fisk-och-skaldjur/cataplana--grillad-fisk-i-foliepaket/http://www.recept.nu/ernst-kirchsteiger/varmratter/fisk-och-skaldjur/cataplana--grillad-fisk-i-foliepaket/ |
OJ! vad jag tyckte att jag var smart när jag la biffarn i muffinsformen, det gick "kalasbra" inget micklande med tandpetare och "slaffsiga" biffar.
Resultatet blev snygga prydliga biffar och baconen ligger snyggt på plats utan tandpetare,
Vb--osten la jag på efteråt.
Ett helt nytt tillbehör hittade jag på (vet ej men förmodligen har väl någon gjort någonting liknande redan förut men för mig var det nytt) Jag gjorde en redning (mjöl o smör) spädde sedan med lite grädde och mjölk (mjölk för att det inte skulle bli så fett) sedan mixade jag i lite kokta rotsaker och lök, salt och peppar, det blev som en tjock sås. Såsen kanske inte direkt passade maten i övrigt, det blev lite för mycket smaker, men god blev den
Det blev ett gott tillbehör som jag ska prova att göra flera varianter av någon gång.
0 kommentarer:
Skicka en kommentar